21 жовтня 2014 року був проведений конкурс «Кращий за професією», в якому взяли участь учні 2 курсу спеціальності «Кухар».

Конкурс розпочався зі спільної молитви та представлення журі. Оцінювали знання та здібності наших учнів заступник директора з навчальної роботи Рибак В.М., заступник директора з виховної роботи Подосьонова Т.М., майстер виробничого навчання Голодна Є.П., гостями конкурсу були представники Вищого професійного училища №33 м. Києва – старший майстер Косенко С.В. та майстер Безлюдна Н.В.

Конкурс «Кращий за професією» складався з чотирьох етапів.

На І етапі під назвою «Навчи мене» кожен учень повинен був обрати собі майстра або вихователя та навчити його готувати котлетну масу, формувати котлети і доводити їх до готовності. Після приготування страви завданням майстра було розповісти технологію, а учня – доповнити його відповідь.

На ІІ етапі проводився конкурс «Складання страв», суть якого полягала в тому, що учень мав скласти «меню» обіду з трьох компонентів так, щоб усі страви розпочиналися на одну літеру (Наприклад: Б – борщ, баранина, булка; К – капусняк, котлета, коровай).

ІІІ етап конкурсу на перевірку теоретичних знань мав назву «Ерудит», де за кожну правильну відповідь конкурсанти отримували певну кількість балів в залежності від повноти відповіді.

За результатами трьох етапів конкурсу були визначені фіналісти, котрі продовжили змагання у ІV турі під назвою «Найрозумніший» – за 1 хв слід дати якнайбільше правильних відповідей на поставлені запитання. Останній тур мав вирішальне значення і визначив наших переможців:

І місце – Калінчук Назарій;

ІІ місце – Скрипка Ілля;

ІІІ місце – Ходневич Павло.

Переможці були нагороджені медалями, грамотами та солодкими подарунками.

Щиро вітаємо наших кращих поварів й бажаємо їм професійного зростання, успіхів і нових перемог!

Докладніше — за посиланням.

Прочитано: 2 454 раз.
Поделиться с друзьями

Отправить комментарий

*